Vejers Havvej 81 / tlf. 21 19 48 60
 
 _____________________________________________
Ravfestivallen er et lokalt/kommunalt intiativ og projekt, som den Den Danske Rav Klub støtter og samarbejder med, men ikke direkte er med til at arrangere.
___________________________________________________________
 
 
  
 
 
 
 
Ravfestivallen Vejers
I september 2015 blev Danmarks første Ravfestival afholdt, og dette års store succes har gjort det til en årlig tilbagevendende begivenhed. Det er en kulturel og historisk festival, hvor du kan opleve rav med alle sanser.
 
I 2017 bliver festivallen afholdt d.:
(22.) 23. og 24. sep. 2017
 
De morgenfriske kan tage på ravsafari med erfarne ravsamlere, mens solen står op i øst. For de mindste er der ravskattejagt, hvor alle er garanteret et stykke rav. Du kan deltage i workshops, høre foredrag og endda finde ud af hvordan ravet smager. Der er en masse boder og hele byen er omdannet til en stor festival - lige fra bager og slagter til slikbutikken og restauranten. Festivalen foregår ved vestkysten i Naturpark Vesterhavet. Området er et naturskønt område med gode chancer for at finde rav. Derudover er der, som perler på en snor, en lang række forretninger, der samler, forarbejder og sælger noget af det smukkeste rav fra Danmark. Festivallen rummer oplevelser for for hele familien!
 
Så snart årest program er færdigt, vil det kunne downloades fra denne side.
Læs mere om denne årlige festival på ravfestivallens facebook side - klik her
Kæmpe succes! Over 4000 gæster!
 
Siden beskyttes af Creative Comment/ CC BY-NC-ND 3.0. Indhold må under ingen omstændigheder kopieres, ændres eller bruges uden at kontakte klubben.